SAMEN

Onze collectie is voor iedereen. Jong en oud. Sinds 1951 breien we allerlei verschillende accessoires. In Nederland geproduceerd. Eerlijk en vertrouwd. Daar zijn we trots op. Doordat we daarvoor steeds op zoek zijn naar bijzondere samenwerkingen, komen mooie en bijzondere mensen op ons pad.

Willeke Alberti
Een van die bijzondere mensen is Willeke Alberti. Een vakvrouw in hart en nieren die zich ook graag inzet binnen de samenleving. Via haar ‘Willeke Alberti Foundation’ verzorgt Willeke onder andere sociaal culturele activiteiten om het welzijn van ouderen, kinderen, minder validen en zieken te bevorderen. Haar optredens brengen vreugde en verstevigen onderlinge contacten, zo nodig!
Erna en Willeke hebben de handen ineen geslagen om een prachtige kledinglijn 'Willeke' poncho te promoten waarbij een deel van de opbrengst direct naar haar foundation gaat.

De Reuver knitted fashion Willeke Alberti

Erna en ik staan hetzelfde in het leven. Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Ze betaalt een eerlijke prijs aan haar leveranciers, onderneemt op maatschappelijk verantwoorde wijze en produceert kleding van topkwaliteit.

Wondervol
Een ander initiatief is de samenwerking met het Nederlandse plus size blogmagazine Wondervol.nl. Hermina de Vries is de drijvende kracht achter dit platfom. De boodschap van Wondervol is:

Love your body, love your life!

De Reuver knitted fashion Wondervol Hermina de Vries

Hermina richtte het blogmagazine in 2009 op als tegengeluid tegen de heersende zelfbeeld idealen die vanuit de mode-industrie gepusht worden.
Centraal staan verhalen voor, over en van wondervolle vrouwen. Verhalen over wondervolle mode, lifestyle, zelfacceptatie en goed voor jezelf zorgen.

Samen met Erna heb ik gebreide armwarmers mogen maken.

BLIJF OP DE HOOGTE

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Volg ons