BEHONEST

Als je kiest voor een product van De Reuver knitted fashion, dan kies je niet alleen voor een  met passie gebreid product van de zachtste kwaliteit. Je kiest ook voor duurzaamheid. 

De Reuver knitted fashion BeHonest logo

Al onze gebreide producten worden geproduceerd volgens – en ook steeds getoetst aan – ons BeHonest keurmerk. Dit keurmerk laat zien hoe we heel bewust omgaan met kwaliteit en duurzaamheid en wie de kleding en accessoires maakt.

 

BeHonest staat voor:

De Reuver knitted fashion BeHonest 100% Nederlands

100% Nederlands
Alle producten met het keurmerk BeHonest worden in onze eigen breifabriek De Reuver in het Gelderse Boven Leeuwen gebreid. Zelfs de leuke borduursels die ons breiwerk helemaal afmaken worden hier uitgevoerd. Hierdoor hebben we continu controle op arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

De Reuver knitted fashion BeHonest 100% duurzaam

Duurzaam
Wij zorgen goed voor onze omgeving en de mensen die voor ons werken. We kiezen alleen maar voor kwalitatief hoogwaardige garen en recyclen onze restproducten zelfs, zodat we daar vervolgens weer nieuwe artikelen van kunnen maken. 

De Reuver knitted fashion BeHonest passie

‘Met passie’
Breien zit in ons hart. Generatie op generatie is het ambacht overgedragen, waardoor onze collecties met passie en vakmanschap geproduceerd wordt. Dat zie je en dat voel je. Het maakt je zelfs mooier.

De Reuver knitted fashion BeHonest familiebedrijf sinds 1951

Familiebedrijf sinds 1951
Erna is de derde generatie binnen het familiebedrijf De Reuver. Haar opa kocht in 1951 zijn eerste breimachine waarmee de basis gelegd werd van een prachtig Nederlands productiebedrijf. Nadat haar vader het stokje in 1966 overnam, staat Erna sinds 2000 vol trots aan het roer van de breifabriek. Ze heeft heel wat Chinese stormen overleefd. Door prachtige collecties en de meest moderne breimachines beschikt De Reuver knitted fashion in Nederland over de grootste productiecapaciteit van gebreide producten. [Lees hier het hele verhaal]

De Reuver knitted fashion BeHonest kijk mee

Kijk mee
De koffie staat klaar en onze deur staat voor je open. Wij zijn trots op ons bedrijf en willen iedereen laten zien hoe onze producten gemaakt worden. Je bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding en het breiproces te komen bekijken. Kijk mee hoe jouw ideeën door ons uitgewerkt worden tot een prachtig eindproduct.

De Reuver knitted fashion BeHonest beste prijs kwaliteit verhouding

Ieder zijn deel
Via onze webshop bestel je rechtstreeks bij de breifabriek. Daardoor is er geen lange lijst van tussenschakels, waardoor we een eerlijke en scherpe prijs kunnen bieden. Door het complete proces van productie, verpakking en verzending in eigen beheer te houden kunnen we tevens een optimale prijs en kwaliteitsgarantie afgeven. Dit is goed voor jou, voor ons en uiteindelijk voor iedereen.

BLIJF OP DE HOOGTE

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Volg ons